субота, 19 јануар 2013 19:29

Програм интегрисане подршке иновацијама

{gspeech}„Програм интегрисане подршке иновацијама“ је назив пројекта који Министарство финансија реализује у сарадњи са Националном агенцијом за регионални развој и Министарством просвете, науке и технолошког развоја.

Програм је намењен малим и средњим предузећима и у току је пријављивање за бесплатну обуку и тренинге.

Рок за пријаву није одређен, али је ограничен број предузећа која ће бити укључена у обуку, па је потребно да предузећа која желе да се едукују на овај начин, попуне образац који је у прилогу ове информације и пошаљу на емаил: сме.инноватион@иисп.рс, или поштом на адресу Пројекат интегрисане подршке иновацијама, Пајсијева 4, трећи спрат,  канцеларија 12, 11000 Београд,Република Србија.

Кроз обуку малим и средњим предузећима ће се пружити подршка у шест области и то: утврђивање иновационих потреба и дефинисање иновационих приоритета, нове маркетинг могућности, позиционирање производа, развој постојећих и увођење нових процеса у предузећу, пут ка купцима и иновациони пројекти и дефинисање планова за њихово спровођење.

 

Тренинг ће бити одржан 5., 6. и 7. марта 2013. у Новом Саду, а за сесије којима се присуствује полазницима ће бити издати цертификати.

Извор: www.sombor.rs{/gspeech}