среда, 28 јул 2021 09:07

Начелник округа Горан Нонковић и градоначелник града Сомбора присуствовали онлајн састанку са представницима Министарства рударства и енергетике

У уторак, 27.07.2021. године, одржан је онлајн састанак на тему: ''Пројекат енергетске санације породичних кућа, станова и стамбених зграда'', ''Јавни позив привредним субјектима'' и ''Организација и начин рада комисије''.

Састанку су присуствовали начелник округа Горан Нонковић, градоначелник града Сомбора Антонио Ратковић, начелник одељења за комуналне делатности, имовинско правне и стамбене послове ГУ града Сомбора Игор Латас, извршилац на пословима енергетике Слађана Илић и шеф одсека за опште послове ЗБУО Смиља Грабеж. Такође су онлајн састанку присуствовали и начелник Јужнобанатског управног округа, као и представници, енергетски менаџери јединица локалних самоуправа Западнобачког и Јужнобанатског управног округа.
Састанак је одржан по инструкцији помоћника министарке Министарства рударства и енергетике, Милана Мацуре.

На састанку је изјављено, од стране представника града Сомбора, а по питању Јавног позива привредним субјектима, да је досада пристигло 11 понуда. Очекује се да град Сомбор буде први од ЈЛС који ће имати потписане уговоре са привредним субјектима.