петак, 24 април 2015 08:59

Састанак у вези организације „7. CISM футсал купа за мир“ - 11.03.2015.

 

Дана 11.03.2015. године у канцеларији начелника Западнобачког управног округа др Рајка Мајсторовића, одржан је састанак коме су присуствовали: градоначелник града Сомбора Саша Тодоровић, председник општине Апатин др Живорад Смиљанић и потпуковник 1. Центра за обуку Сомбор Стипан Златар са сарадницима. 

Тема састанка је била прихватање организације „7. CISM футсал купа за мир“ од стране града Сомбора и општине Апатин. Делегација Републике Србије при CISM (Међународни савет за војне спортове), уважавајући вишегодишњу успешну сарадњу која је на пољу спорта посебно потврђена 2013. год. организацијом „55. светског војног првенства у кросу“, предложила је граду Сомбору и општини Апатин организацију овог турнира који ће се одржати у периоду од 24. до 29. маја 2015. године уз учешће свих војних репрезентација бивших југословенских република. 

Градоначелник града Сомбора и председник општине Апатин су се захвалили на указаном поверењу и са задовољством прихватили организацију овог турнира који је уврштен и у План међународне сарадње Минстарства одбране за 2015. годину.