петак, 24 април 2015 15:02

Посета министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александра Вулина Дому за старе у Апатину

Дана 24.04.2015. године у Дому за старе и пензионере у Апатину пуштен је у рад лифт. Тим поводом Апатин је посетио министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин. Поред новца за уградњу лифта, Министрство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања обезбедило је и средства за набавку кухињске опреме, машина у вешерници и намештаја  за кориснике Дома, тако да је издвојен укупан износ од 11.152.000 динара.

Осим министра, присутни су били и др Ненад Иванишевић, секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, директорка Дома за старе и пензионере Слађана Живков која се том приликом захвалила на одобреним финансијским средствима помоћу којих су испунили један од услова за лиценцирање установе, председник општине Апатин др Живорад Смиљанић и начелник Западнобачког управног округа др Рајко Мајсторовић.

Министар Александар Вулин истакао је да је ово министарство за кратко време издвојило за апатински Дом за старе и пензионере више новца него што је држава дала од оснивања те социјалне установе.