среда, 28 август 2013 19:47

Усвојен Предлог закона о изменама и допунама закона о министарствима

{gspeech}Влада Републике Србије усвојила је на седници одржаној 25. августа 2013. године  Предлог закона о изменама и допунама закона о министарствима.

Према овом предлогу, Влада Србије ће имати 18 министарстава: Министарство унутрашњих послова, Министарство спољних послова, Министарство финансија, Министарство одбране, Министарство регионалног развоја и локалне самоуправе, Министарство привреде, Министарство саобраћаја, Министарство грађевинарства и урбанизма, Министарство правде и државне управе, Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Министарство просвете, науке и технолошког развоја, Министарство здравља, Министарство енергетике, развоја и заштите животне средине, Министарство културе и информисања, Министарство природних ресурса, рударства и просторног планирања, Министарство рада, запошљавања и социјалне политике, Министарство омладине и спорта и Министарство спољне и унутрашње трговине и телекомуникација.

Влада Србије упутила је захтев за ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије на којем ће бити разматран Предлог закона о изменама и допунама закона о министарствима.

 

Извор информације званични Wеб сајт  Владе Републике Србије.{/gspeech}