четвртак, 19 август 2021 12:34

Начелник округа и командант Окружног штаба за ванредне ситуације Горан Нонковић и начелник Одељења за ванредне ситуације Горан Бурсаћ одржали састанак у Апатину у вези стања након поплава у објектима Специјалне болнице за рехабилитацију „Јунаковић“

У среду, 18.08.2021. године, начелник Западнобачког управног округа и командант Окружног штаба за ванредне ситуације Горан Нонковић одржао је састанак у Апатину. Повод за овај састанак је процена стања након недавне поплаве у објектима Специјалне болнице за рехабилитацију „Јунаковић“ Апатин , о чему је присутне детаљно известила директорица др Драгана Мрђенов. Такође, циљ састанка је био и разматрање и изналажење решења којим би се убудуће покушало предупредити и спречити поновно плављење објеката, а самим тим и велика материјална штета на истим.

Поред начелника округа Горана Нонковића и начелника Одељења за ванредне ситуације, Горана Бурсаћа, директорице бање др Драгане Мрђенов, састанку су присуствовали и помоћник председника општине Апатин, Радован Ђукић, директор ЈКП „Наш дом“ Апатин, Небојша Смиљанић, в.д. директора „Дунав и Тиса“ ДП, Дејан Ђурковић, технички директор „Дуна и Тиса“ ДП, Атила Танић и директор ВД „Западна Бачка“, Владислав Милошев.