петак, 20 август 2021 17:27

Начелник округа Горан Нонковић присуствовао другом онлајн састанку са представницима Министарства рударства и енергетике

У кабинету начленика округа Горана Нонковића, дана 19.08.2021. године, одржан је други онлајн састанак на тему: „Јавни позив за грађане“ у организацији Министарства рударства и енергетике.
Састанку су присуствовали начелник округа Горан Нонковић, начелник Одељења за комуналне делатности, имовинско правне и стамбене послове ГУ Града Сомбора Игор Латас, помоћник начелника Одељења за комуналне делатности, имовинско правне и стамбене послове ГУ Града Сомбора Јасмина Шолар, извршилац на пословима енергетике Слађана Илић, и шеф Одсека за опште послове ЗБУО Смиља Грабеж. Такође, онлајн састанку су присуствовали и представници, енергетски менаџери општина Кула и Оџаци.

Састанак је одржан сходно налогу државног секретара Министарства рударства и енергетике Зорана Лакићевића.

На састанку је изјављено, од стране представника Града Сомбора, а по питању Јавног позива за грађане, да се очекује објављивање позива почетком следеће недеље. Јавни позив за грађане ће бити објављен на званичној веб страници Града Сомбора и на огласној табли у холу зграде ГУ Града Сомбора (зграда Жупаније). Сви заинтересовани грађани, поред онлајн могућности подношења пријава на званичној веб страници Града Сомбора, могу на шалтерима 11 и 12 у инфо центру ГУ Града Сомбора преузети одговарајуће обрасце са прилозима.