петак, 24 септембар 2021 13:08

НАЧЕЛНИК ОКРУГА ГОРАН НОНКОВИЋ ПРИСУСТВОВАО САСТАНКУ СА ПРЕДСТАВНИЦИМА СЕКТОРА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ - НАЈАВЉЕНО ОДРЖАВАЊЕ ВЕЖБЕ „СИСТЕМ 2021“

Начелник округа и представници Града Сомбора одржали су 24.09.2021. године састанак са представницма Министарства унутрашњих послова РС, Сектора за ванредне ситуације поводом припрема за одржавање вежбе  „Систем 2021“.

У  Запднобачком управном округу вежба ће бити одржана на територијама града Сомбора и општине Апатин. Вежба заштите и спасавања биће једна од највећих икада, а обухватиће ангажовање многих субјеката и снага система заштите и спасавања, са циљем увежбавања техника и процедура спасавања, као и синхронизација свих субјеката и снага система заштите и спасавања на подручју града Сомбора и Западнобачког управног округа.

Састанку су поред начелника Западнобачког управног округа Горана Нонковића присуствовали и помоћник начелника Сектора за ванредне ситуације Драган Цветићанин,  в.дначелника Одељења за ванредне ситуације у Сомбору, Горан Бурсаћ, члан градског већа за област финансија и привреде, Сава Дојић и службеник за послове ванредних ситуација и одбране, Иван Глигорић.